AutiRoze

van, voor en door LHBTI+ met autisme

Ontmoeting, belangenbehartiging en zichtbaarheid is waar we ons mee bezig houden.

We hebben een positieve en open houding en nemen als LHBTI+ met autisme zelf de regie in onze emancipatie. Ons uitgangspunt is dat autisten (net als bv. homo’s) op hun eigen manier bijdragen aan de samenleving en deze meer kleur geven. Vandaar ons motto: “Autisme is ook diversiteit”!

Autiroze Den Haag

Wil je ook mensen ontmoeten die Auti en Roze zijn, kom dan de 4e zaterdag van de maand naar Den Haag voor een gezellige avond!

Je bent vanaf 19:00u welkom. Van 19:00 tot 20:00 kun je met elkaar kennismaken of bijpraten. Om 20:00 is er een welkomstwoord en dan een eventueel thema voor de groep, deelname is vrijwillig, je kan namelijk ook verder borrelen. Tegen 22:30 willen we gaan sluiten, maar je kan natuurlijk altijd eerder weg.

Een thema avond kan bijvoorbeeld een groepsgesprek over autisme op werk, thuis of i.c.m. seksualiteit, maar kan ook een bordspelavond zijn.
Heb je hier vragen of  ideeën over dan horen we dat graag en kun je altijd contact op nemen.

Gezellig

Door heel Nederland worden AutiRozes georganiseerd door diverse COC’s. Deze zijn vrij toegankelijk voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen  en transgenders.


Even normaal

Iedereen die komt heeft autisme , ADHD of een andere vorm van neurodiversiteit. Hierdoor is niemand meer “gek”, “vreemd” of “anders” en is iedereen dus “normaal “.

Leerzaam

Iedereen krijgt tijdens de meetings de kans om te luisteren en leren van elkaar. Want wie kan jou nou beter helpen dan iemand die hetzelfde  doormaakt als jij?

COC Haaglanden

Contact