Informatieavond over verslaving

Deze avond is voor partners en familie van mensen die bij Triora in behandeling zijn. Ook partners en familieleden van mensen die niet bij ons in behandeling zijn, zijn welkom!

Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving en onze behandeling. Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook als uw partner of naaste niet bij Triora in behandeling is, maar u wel last heeft van zijn / haar verslaving, bent u welkom bij de informatieavond! Op deze avonden geven we uitleg over onze behandeling en er is veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed hiervan op het (familie) leven.

De eerstkomende informatieavond

Op dinsdag 12 december 2023 organiseert Triora een informatieavond over verslaving. Ditmaal zullen we weer een fysieke bijeenkomst organiseren in het ‘Theehuis’ aan het Johanna Triebelspad 10 te Den Haag. De avond zal starten om 19.00uur en eindigen om 22.00uur. De inloop is vanaf 18.45uur.

Indien u met de auto komt kunt u deze parkeren op het parkeerterrein naast het hoofdgebouw aan de rechterzijde. Via de aanwezige bewegwijzing kunt u vervolgens naar de locatie lopen (150meter).

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich aan te melden.

In totaal kunnen wij 25 personen ontvangen en zullen wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Indien het maximaal aantal inschrijvingen voor 12 december overschreden wordt, zullen wij u uitnodigen voor de daaropvolgende bijeenkomst op dinsdag 16 januari 2024