Inzicht in jouw rol als naaste

Assertiviteit

Stichting Naast biedt diverse workshops (fysiek én online) die speciaal zijn ontwikkeld om jou te ondersteunen in het leren omgaan met een dierbare die verslaafd is.

Deze workshops zijn opgebouwd in een cyclus van 3 op elkaar aansluitende workshops:

Deelname aan een workshop kost 35 euro. Als je je voor alledrie de workshops aanmeldt, ontvang je per workshop en per persoon 5 euro korting. Let op: dit is exclusief informatiebijeenkomsten en speciale webinars.


Inzicht in jouw rol als naaste

De workshop ‘Inzicht in jouw rol als naaste’ is speciaal ontwikkeld voor iedereen die moeite heeft met de verslaving van een dierbare.

Wat ga je leren?

Deze 1 ochtend of avond durende workshop geeft je inzicht in hoe jij je verhoudt tot je dierbare verslaafde. Bewustwording van je eigen gedragingen is de eerste stap in het ‘terugkrijgen’ van je eigen leven.

Werkboek

Tijdens de workshop wordt aan de hand van een handig werkboek uitleg gegeven en ga je aan de slag met oefeningen en vragen. Dit werkboek mag je na afloop mee naar huis nemen, zodat je hier altijd in kunt terugkijken.

Praktische informatie

Duur programma: 2,5 uur
Kosten per persoon: € 35

Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, benadrukken wij graag dat deze activiteit uitsluitend voor familieleden en naasten van verslaafden is, niet voor verslaafden.