Webinar: Autisme en burn-out

Onderwijs

Webinar van Balans en MamaVita over burn-out (specifiek bij mensen met autisme), en tips over hoe je uit een burn-out kunt komen.

Bij autisme is de kans op een burn-out groter en ingrijpender dan bij mensen zonder autisme. Ook de oorzaken zijn anders.

In deze lezing krijg je uitleg over wat het is, wat de oorzaken kunnen zijn en tips over wat je kunt doen om weer uit de burn-out te komen. Of om je kind te helpen herstellen. Want ook jongeren kunnen al in een burn-out belanden als ze chronisch overvraagd worden. Dit doen we niet alleen met theorie, maar ook met volop praktijkvoorbeelden – onder andere van onszelf en de ervaringen in ons gezin.

Wil je graag een bepaalde vraag beantwoord hebben, dan mag je deze gerust van tevoren mailen. Dan kunnen we zorgen dat we er in de lezing op terug komen. Uiteraard mag je ook tijdens de avond je vragen stellen.

Meer informatie over de sprekers: zie de websites van Karin Simonis-Wigbels (https://www.mooilifecoaching.nl/ ) en ervaringsdeskundige Miranda Schoot (https://schootkrachtautismecoaching.com/ ).

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.