Werktafel Centrum

Informatie

De Werktafel van het Haags Steunsysteem is een netwerk van professionals, vrijwilligers en mensen met eigen ervaring in de psychiatrie. Wij komen maandelijks bij elkaar in vijf verschillende stadsdelen. Je kunt hier vragen stellen en wij denken actief mee over mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie. 

In de even maanden organiseren we Werktafels op locatie. In de oneven maanden organiseren we de Werktafels online via MS Teams op de gebruikelijke tijden.

Vragen

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk maar nog herstellende? Wil je een cursus gaan volgen om je kennis te vergroten en andere mensen te ontmoeten? Ben je op zoek naar sociale contacten of naar een activiteit bij jou in de wijk? Of wil je een naaste op weg helpen? Aan de Werktafels komen mensen van vele Haagse organisaties binnen Zorg- en Welzijn samen. Gezamenlijk hebben wij een brede kennis van de sociale kaart en een enorm netwerk. Dit zetten we graag in om je op weg te helpen.

Vind je het eerste contact met organisaties die interessante activiteiten bieden lastig? Wij ondersteunen je graag. Een vraag stellen kan best moeilijk of spannend zijn. Wat gebeurt er met mijn vraag? Vinden mensen me niet raar? Hoe kijken mensen naar mij? 
Als je je vraag stelt aan de Werktafel, denken de professionals en ervaringsdeskundigen met je mee en zoeken we samen naar een oplossing. Je mag ook samen met iemand naar de Werktafel komen (een begeleider, een familielid etc). 
Kijk op YouTube: Hoe werkt de Haagse Werktafel?

Wil je een vraag stellen voor jezelf of een ander?

Je bent van harte welkom aan de Werktafel bij jou in de buurt. In dit overzicht zie je waar en wanneer deze Werktafels plaats vinden.
Je kunt ook direct contact opnemen via info@haagssteunsysteem.nl of via www.haagssteunsysteem.nl. Nadat je vraag is besproken, informeren we je uitgebreid over de mogelijkheden in je omgeving. Desgewenst helpen wij je met het eerste contact. Kijk op YouTube: Ervaringen met de Werktafel

Valt de Werktafel op een feestdag? Dan wordt deze een week vervroegd of uitgesteld. Neem hiervoor contact op via info@haagssteunsysteem.nl

Contact

info@haagssteunsysteem.nl 
Barbara Cornelissen Tel 06-20895740
Matthijske Verseput Tel 06-51147013